Nike Air Max 97 Tilbud

Thinking about getting an ArcadeSD board? Have some questions you'd like to ask the community? Here's the place to start.
Post Reply
VerneMacArthur
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2019 9:44 pm
Current ArcadeSD Owner: Yes

Nike Air Max 97 Tilbud

Post by VerneMacArthur » Sun Jan 13, 2019 10:04 pm

Forhandler til en Nike Air Max 97 pris på $ 175, kig efter denne farveway af Nike Air Zoom Generation på udvalgte Nike butikker og online den 23. december. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Efter uger af at have venter og undrer os, har Nike endelig givet os en officiel udgivelsesdato for den meget forventede Air Max 97 Country Camo USA. På silhuettets 20 års jubilæum er denne Air Max 97 udstyret med camo inspireret af USA væbnede tjenester.

En broderet Georgien fersken logo og Atlanta 404 områdekode er også set på hælene for at fuldende temaet helt. Se efter denne Nike Air More Uptempo ATL på udvalgte Nike butikker og online den 20. Nike Air Max 97 Black december til detailprisen på $ 170. Nike har officielt afsløret Kyrie s 4. signatur sko, Nike KYRIE 4. Designet af Benjamin Nethongkome, Nike KYRIE 4 vil starte sin debut med Confetty colorway (12/16) og det meget mere subtile sort / Nike Air Max 97 Silver Bullet hvid par (12 / 20).

"Det pres var stort. Selvom vi har et hold af mennesker bag os, det gav mig de fleste sommerfugle. "Irving har meget unikke og specifikke krav til præstation. For Nethongkome er disse alle gode designudfordringer. Kyrie kræver konstant støtte og dynamisk trækkraft. "Jeg skal identificere et sted og komme ind og ud af det uden at miste min balance," siger Irving. "At være i stand til at dreje min plads og have balance i Nike Air Max 97 Silver skoen, uanset hvor min fod rammer retten, er afgørende."

Selvom Nike Vapor Street Flyknit ikke vandt i staterne indtil foråret 2018, fik vi netop et ord, at Nike Vapor Street Flyknit vil udgive i Japan den 16. december. Når det er sagt, i dag kigger vi nærmere på den helt nye Nike-model. Ved Nike Vapor Street Flyknit kan du se, at er har nogle ligheder med Nike Zoom VaporFly Elite. Den samlede bygning af sko og Swoosh placering er alle funktioner, vi er vant til at se på VaporFly-linjen.

Kig efter denne Nike LeBron 15 City Edition på udvalgte Nike butikker og online den 26. december til en pris på $ 185. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Nike Kyrie 4 Multicolor (Confetti) blev præsenteret i sidste uge, og silhuetten Nike Air Max 97 Tilbud vil gøre sin officielle udgivelse denne weekend. Denne nye signatur sneaker af Kyrie Irving er dybest set dækket af en blanding af lyse farver hele tiden under sporten et "What The" tema.

En officiel backstory er ikke blevet afsløret endnu, men da kaldenavnet er "Confetti", kan det hylde Kyrie Irvings første NBA Championship. Endelig fuldender miniaturteksten over hælerne og en isete ydersål designet helt. Se efter denne Nike Kyrie 4 Multicolor (Confetti) hos udvalgte Nike butikker og online den 16. december til en pris på $ 120. Hold det altid låst Image til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Post Reply