Nike Sko Air Max

Thinking about getting an ArcadeSD board? Have some questions you'd like to ask the community? Here's the place to start.
Post Reply
VerneMacArthur
Posts: 4
Joined: Sun Jan 13, 2019 9:44 pm
Current ArcadeSD Owner: Yes

Nike Sko Air Max

Post by VerneMacArthur » Sun Jan 13, 2019 10:03 pm

Denne farveway er lavet i tan / Nike Sko Dame creme nuance med en klar gennemsigtig sål. Ingen udgivelsesoplysninger er tilgængelige endnu, men lad os vide dine tidlige tanker om, hvad der menes at være Nike Air VaporMax 2.0. Nike Air More Uptempo City Pack omfatter par, der repræsenterer Chicago, Atlanta og New York. Set til at falde i næste uge, i dag tager vi et kig på de officielle billeder af Nike Air More Uptempo NYC.Rocking en Wolf Grey, Midnight Navy og White farveskema.

Dropping næste uge, her er de officielle billeder af Nike Air More Uptempo ATL. Sagde at være et af tre par, der udgør Nike Air More Uptempo City Pack, er ATL-farven inspireret af 1996-OL i Atlanta Billige Nike Sko og en hyldest til Scottie Pippen, der vinder et NBA-mesterskab og olympisk guldmedalje samme år. Med en perforeret læder øvre i hvid, den vigtigste detalje er den overdimensionerede "ATL" bogstaver på siderne farvet Grøn med Metallic Gold omtalt.

Sneakeren Hvide Nike Sko Dame dyrker i grunden det samme Kyrie design, men er lavet af nubuck og mesh til dets øverste. Mellemsålen er stylet ligner Kyrie 1 og har teal / lilla speckling til et godt strejf af kontrast. For en pris på $ 120, se efter Nike Kyrie 4 i sort / hvid hos udvalgte Nike butikker og online den 20. december. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Hold det altid låst til KicksOnFire Hvide Nike Sko for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer. Siden introduktionen har Nike LeBron 15 modtaget en række farvelægninger inden året er overstået, og et af dem er dette gråfarvede par med navnet "City Edition". Basiskvis med en fuld ulv grå nuance på tværs af dens slagteknop, Metallic guld accenter ses på swooshes på tværs af hælen, mens en hvid mellemsål og gennemskinnelig Zoom Max sål fuldstændiggør det simple design helt og holdent.

En officiel backstory er ikke blevet afsløret endnu, men da kaldenavnet er "Confetti", kan det hylde Kyrie Irvings første NBA Championship. Endelig fuldender miniaturteksten over hælerne og en isete ydersål designet helt. Se efter denne Nike Kyrie 4 Multicolor (Confetti) hos udvalgte Nike butikker og online den 16. december til en pris på $ 120. Hold det altid låst til KicksOnFire Nike Sko Air Max for det seneste inden for sneakernyheder og udgivelsesdatoer.

Denne særlige par kommer siges at være en klasse skole udlevering af designet. Den kommer med en cremefarvet øvre, røde accenter og 3M reflekterende hits i hele den øvre. Nike har endnu ikke annonceret, da Nike Air VaporMax 97 ville blive frigivet, men tidlige rapporter tyder på, at vi ser dem slippe tidligt næste år. Føler du denne hybrid Air Max-model, eller er det et nemt pas? Nike Air Max 97 Country Camo pakken vil indeholde specielle camo-covered iterationer af modellen, der repræsenterer Image Japan, Tyskland, Italien, Storbritannien og sidst men ikke mindst USA.

Post Reply